nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 81 m2

Inzerát je starší než 6 měsíců!

5 880 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně realitního i právního servisu

Prodej krásného a úsporného rodinného domu 3+kk se slunným pozemkem 366 m2 v malebné a klidné obci Břešťany u Slaného.

Jedná se o prodej úsporného cihlového rodinného domu, po kompletní rekonstrukci (která právě probíhá - již je hotová komplet nová střecha, včetně krovů a latí z kvalitních pálených tašek, dále je hotová nová izolace, profesionální čištění studny, betonování nových podlah, vyzdění nových příček a instalace solárních panelů).

REKONSTRUKCE: nový věnec, nová střecha včetně krovu (pálené tašky značky Bramac, poctivý krov), nová fasáda včetně zateplení, nová plastová okna (izolační trojskla s motivem dřeva), nově vyzděná příčka, nové rozvody vody a odpadů, nové rozvody elektřiny, nové podlahové topení, nová koupelna, nové vstupní dveře, nové francouzské okno, nové zateplení minerální vatou, nové sádrokartonové podhledy, nové dveře a obložky, nová nivelace podlah, izolace mirelonu, nová vinylová podlahová krytina, nové lišty a fotovoltaická elektrárna.

Dispozičně se jedná o vstupní chodbu, soukromou ložnici, koupelnu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a francouzskými okny do zahrady směřované na jih a dětský pokoj a technickou místnost. V domě jsou také k dispozici rozsáhlé půdní prostory, které lze přestavět na obytné podkroví. U domu je k dispozici také jedno kryté a jedno nekryté parkovací stání v bezpečí na vlastním pozemku. Dále je součástí prodeje také prostorná kůlna / dílna.

Dům je napojen na kanalizační řád, elektřinu, plynovod, má vlastní nově vyčištěnou a revitalizovanou studnu s dostatkem vody a v blízkých měsících bude taktéž připojen na vodovodní řád (ten se v obci právě buduje).

Díky fotovoltaické elektrárně na střeše a vlastní studně jsou zde měsíční režijní náklady minimální. Na dokončení domu se lze dohodnout (rádi vyhovíme ve výběru komponentů koupelny, obkladů, barvy podlahové krytiny, provedení dveří, a.j.). Dokončení domu předpokládáme 08/2022. Cena zahrnuje kompletní dokončení. rádi a zdarma zajistíme výhodné financování hypotečním úvěrem s úrokovou sazbou již od 3.99%.

Jedná se o velice klidné místo k bydlení, s dostatkem soukromí a prostoru, je zde také skvělá dopravní dostupnost do Slaného 5 min, do Prahy 25min.

Celkem: 5 880 000 Kč
ID inzerátu: 7848571
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 81 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: V bloku
Voda: ano
Plyn: ano