nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 151 m2

Londýnské náměstí, Brno, Štýřice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

47 169 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provozní náklady, neplatíte provizi RK, bez DPH, včetně právního servisu

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 150,94 m2 ve 3.NP moderní administrativní budovy B na Londýnském náměstí. Komplex BBP OFFICES tvoří 5 budov (A, B, C, D a E), které poskytují variabilní prostory pro velkoprostorové plochy nebo jednotlivé kanceláře, jež mohou být využívány současně jedním nebo více nájemci. Velkou předností jsou dostatečné parkovací prostory jak pro nájemníky, tak pro návštěvníky a veřejnost.

Standardy kanceláří a centra:
Zdvojené podlahy, klimatizace, jednotný systém řízení budovy, PC rozvody, EPS, vnitřní dispozice dle požadavků nájemce, otevíratelná okna, záložní generátor. Recepce, bezbariérový přístup 24/7, výtahy, ostraha. Možnost stravování v centru - restaurace, kavárna. Parkování v centru - 730 parkovacích stání.

BBP OFFICES se nachází mezi ulicemi Heršpická, Vídeňská a Jihlavská v blízkosti historického centra Brna. Přímo u vstupu do BBP OFFICES jsou frekventované zastávky tramvaje (2,5) i autobusu (60, 61, 82, 501). BBP OFFICES má ideální polohu s výbornou dopravní dostupností jak z centra samotného Brna a jeho okolí, tak z významných měst, jako jsou Praha, Vídeň a Bratislava. Mezinárodní brněnské letiště je dostupné do 5 minut a letiště ve Vídni za hodinu a půl. Současně leží BBP OFFICES na hlavním městském okruhu a tak se do středu města dostanete během 5 minut. I přes blízkost dopravy leží BBP OFFICES v oblasti příjemné zeleně.

Celkem: 47 169 Kč
Poznámka k ceně: + provozní náklady, neplatíte provizi rk, bez dph, včetně právního servisu
ID inzerátu: 7841305
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Londýnské náměstí, Brno, Štýřice
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: C
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 151 m2
typ: cihlový
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Výtah: ano