nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 4297 m2

Na Mezích, Louňovice, okres Praha-východ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

20 600 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena k jednání

V přímém zastoupení majitele zprostředkuji exkluzivní prodej celkem tří rozlehlých, opravdu velice krásných, slunných a zcela rovinatých pozemků přímo u lesa (pozemky jsou na jih, strana lesa pak sever) o celkové výměře 4297 m2 v krásné lokalitě v obci Louňovice v oblasti Voděradských bučin.
V blízkosti pozemků jsou veškeré inženýrské sítě. Pozemky jsou v územním plánu určeny pro zástavbu rodinných domů a jsou oploceny.
Minimální plocha pozemku je zde dle územního plánu 800 m2, tedy pozemky je možné dále více rozparcelovat a získat tak možnost stavby více rodinných domů (při zachování regulativ daných ÚP).
Výhodou pozemků je možnost jejich napojení jak na veřejný vodovod i na kanalizaci. ale i možnost využití vlastní studny a odpadní jímky.
V obci je obchod s potravinami, MŠ, lékař a další. Je plánovaná stavba ZŠ.

Prodej pozemků je možný pouze jako celek.

Obec Louňovice se nachází na hlavní dopravní tepně Praha – Kutná Hora na silnici Kutnohorské (I/2). Je zde tedy vynikající dopravní spojení (i MHD) oběma směry. Praha je spojena příměstským autobusem na metro linky C Háje nebo Opatov. Cesta autobusem trvá 35 minut.
V obci je několik krásných rybníků a Jevanský a Louňovický potok

Návrh uspořádání krajiny předpokládá zachování a ochranu stávající krajiny a rodinných domů v blízkosti lesního komplexu.
Pro více informací a pro prohlídku pozemků mne kontaktujte.

Celkem: 20 600 000 Kč
ID inzerátu: 7832907
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Na Mezích, Louňovice, okres Praha-východ
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 4297 m2