nezadáno
ne

Prodej, chalupa, Stružnice - Bořetín

Stružnice, Bořetín, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 599 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize, kompletního právního servisu a úschovy kupní ceny

Chcete si koupit kus historie a zároveň nemovitost stále využívat? Máme pro vás nabídku chalupy z konce 19. století v obci Stružnice - Bořetín nedaleko České Lípy. Dřevěné stavení se zděným přístavkem je určeno ke kompletní rekonstrukci.

Chalupa má zastavěnou plochu 169 m2 a její dispozice je rozložena do dvou nadzemních podlaží. V přízemí se nachází velká světnice, schody do patra a chodba s přístupem přes stodolu na pozemek za domem. Koupelna s vanou a WC se nachází ve zděném přístavku a je přístupná samostatným vchodem. V patře jsou tři pokoje. Chalupa je napojena na elektrickou energii, pitnou vodu a odpad je sveden do jímky.

Součástí nemovitosti je pozemek užívaný jako zahrada o ploše 2299 m2. Na pozemku před domem je menší sklípek. Na zahradu za domem je možné zajet autem přímo z asfaltové komunikace. Velmi zajímavě se jeví možnost rozdělení zahrady na dva pozemky, čímž by vznikla další parcela s možností výstavby domu. Z hlediska územního plánu je tato možnost realizovatelná. Současný majitel využívá chalupu k rekreačním účelům převážně v letních měsících. Pro celoroční používání bude nutná celková rekonstrukce a vybudování topení.

Chalupa se nachází ve vyhledávané lokalitě necelých 6 km od okresního města Česká Lípa, kde je kompletní občanská vybavenost včetně služeb. Výborná lokalita pro trávení aktivního odpočinku, blízko se nachází přírodní koupaliště v Dubici. V případě zájmu o podrobnější informace nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. S případným financováním rádi zdarma poradíme.

Celkem: 2 599 000 Kč
ID inzerátu: 7828145
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 6115
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Stružnice, Bořetín, okres Česká Lípa
Kategorie: Chaty a chalupy
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 200 m2
Zastavěná: 169 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Elektřina: ano