nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 317 m2

Albatrosová, Jesenice, Zdiměřice, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

Reality 11 Vám zprostředkují prodej krásného domu 7+2 317 m ve Zdiměřicích v Jesenici u Prahy. Dům z roku 2010 se nachází v ul. Albatrosová 8 minut chůze od Průhonického parku. Celková plocha pozemku je 840 m. V celém domě jsou použity vysoce kvalitní materiály a vše je velmi prakticky řešeno. Dům je nyní řešen jako dvougenerační a dispozice je velice praktická.
V prvním nadzemním podlaží je dispozice 3+1 je zde prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyni o celkové velikost 47 m, dále jsou k dispozici 2 ložnice o velikosti 15 m, velká koupelna s vanou i sprchou, wc, dílna, sklad a garáž o velikosti 33 m. Ve druhém nadzemním podlaží je dispozice 4+1 a opět zde najdeme velký obývací pokoj s kuchyní o velikosti 47 m, ze kterého je vstup na balkon, dále pak 2 ložnice s velikostí 18 m, dětský pokoj 29 m, koupelnu a wc.
Velmi důležitou součástí domů je terasa a zahrada s jížní orientací, kde můžete v soukromí a v klidu užívat relax a pohodu. Na pozemek se vejde až 10 aut. NA zahradě je k dispozici plechový sklad o velikosti 6 X 5 m s výškou 3 m.
Dům je z velice kvalitních materiálů. Střecha je značky Bramac, zdi jsou z cihel Porothern 440 mm, samozřejmostí je EZS od Jablotronu. Podlahy jsou dřevěné a z kvalitní dlažby. Dveře a obložení je z masivu. Vytápění a ohřev vody je plynovým kotlem.
Nemovitost se nachází ve velice lukrativní lokalitě Jesenice - Zdiměřice, v sousedství s proslulým Průhonickým parkem. Napojení na okruh umožňuje velmi rychlé dopravení do centra Prahy. Prestižní škola Sunny Canadian International School je k dispozici do 5 minut jízdy a minutu chůze od domu byla v září 2021 otevřena nová ZŠ Zdiměřice. Velké možnosti sportovního vyžití díky cyklostezkám pro výlety do širokého i blízkého okolí, cyklostezka podél Průhonického parku. Klidná část residenční čtvrti dopřává jejím obyvatelům odpočinek od ruchu města. Vřele doporučuji prohlídku tohoto domu. K dispozici je 3d scan virtuální prohlídka, kterou Vám rádi pošleme do mailu. Ev. číslo: 23333.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7822024
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 23333
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Albatrosová, Jesenice, Zdiměřice, okres Praha-západ
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: C
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 317 m2
Užitná: 317 m2
Zastavěná: 202 m2
Pozemku: 840 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 2
Terasa: ano
Sklep: ano
Balkon: ano
Garáž: ano