nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 852 m2

Kamenický Šenov, okres Česká Lípa

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 491 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabídka pozemku v centru Kamenického Šenova.

Hledáte ideální místo pro stavbu svého rodinného domu? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme vám pozemek o rozloze 852 m2 přímo v centru malebného města Kamenický Šenov na Českolipsku. Tento pozemek je určený k výstavbě rodinného domu ve vesnickém stylu, a to v zastavitelném území obce.

Co dělá tento pozemek tak výjimečným? Jednak se nachází v srdci města, což znamená, že budete mít veškerou občanskou vybavenost doslova na dosah ruky. Navíc je velmi dobře přístupný z místní obecní komunikace, což vám zaručuje pohodlnou a snadnou dostupnost. Kompletní inženýrské sítě jsou již připraveny na hranici pozemku, takže se nemusíte starat o jejich přípojky.

Tento kousek ráje se nachází v městě Kamenický Šenov, které se pyšní svou výjimečnou polohou na hranici Českého středohoří a Lužických hor. Město je navíc dobře spojeno s blízkými městy Děčínem a Českou Lípou, což vám poskytuje snadný přístup ke všem potřebným službám a možnostem pro relaxaci.

Kamenický Šenov je také oblíbeným cílem turistů. Sklářské muzeum přitahuje návštěvníky z celého světa, kteří si zde mohou prohlédnout jedinečné exponáty a zjistit více o bohaté sklářské tradici regionu. Dalším zajímavým místem je národní přírodní památka Panská skála, která vás ohromí svou přírodní krásou a unikátní geologickou formou.

A co ještě lepšího? V případě vašeho zájmu vám poskytneme bezplatnou pomoc s financováním. Nechceme, abyste se museli obávat složitého procesu zajištění financí. S naším odborným týmem vám pomůžeme najít nejlepší možnosti financování, které odpovídají vašim potřebám.

Pokud máte zájem o podrobnější informace nebo si přejete prohlédnout tento půvabný pozemek na vlastní oči, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a domluvíme si prohlídku, abyste mohli ocenit veškerý potenciál tohoto pozemku.

Pamatujte, že nabízený pozemek je vhodný pro výstavbu rodinného domu ve vesnickém stylu. Můžete si tak vytvořit svůj vysněný domov, který se bude skvěle hodit pro váš životní styl a potřeby vaší rodiny.

Nechte se okouzlit malebným městem Kamenický Šenovem, jehož atmosféra a krása vás ihned pohltí. Udělejte ten správný krok směrem k realizaci svých snů a začněte budovat svůj vlastní domov v srdci tohoto živého města.

Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes! Jsme zde pro vás, abychom vám pomohli s touto jedinečnou příležitostí. Těšíme se na vaši zprávu a možnost spolupráce s vámi při stavbě vašeho vysněného domova v Kamenickém Šenově.

Celkem: 1 491 000 Kč
ID inzerátu: 7812127
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 5859
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Kamenický Šenov, okres Česká Lípa
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 852 m2
Elektřina: ano
Plyn: ano