nezadáno
ne

Prodej skladu, 692 m2

Choťánky, okres Nymburk

Inzerát je starší než 6 měsíců!

17 250 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena k jednání

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji nádherné komerční prostory, které byly navrženy ve spolupráci s designérským studiem Designpropaganda.

Při rekonstrukci původní stodoly byl kladen důraz na skutečně citlivé zakomponování dobových prvků objektu (jsou zde např. ponechány kvalitní dřevěné trámy), ve spojení s moderními prvky (kov, sklo), které vytvářejí styl „genius loci“, tedy architektonickou koncepci „krajina, místo, architektura“ stavby až do posledního detailu.

Celý objekt prošel v roce 2017 kompletní nákladnou rekonstrukcí při které byly zohledněny moderní standardy. Jsou zde nové rozvody elektřiny a vody, byla vyměněna všechna okna, celá zděná budova byla zateplena, objekt má novou střechu atd. Kolaudace je z roku 2018.

V objektu se nachází moderní denní místnost, rovněž moderní kuchyně a koupelna (sprcha, vana) s toaletou. Dále je v patře prostor k sezení či k relaxaci, ze kterého je výhled na spodní část objektu. Celá hlavní část objektu může sloužit jako velmi zajímavě pojatý showroom.

Plocha objektu:
- Celková zastavěná plocha: 692m2
- Skladovací prostor (showroom) 481m2
- Bytová/kancelářská jednotka 59m2
- Navýšené (horní) patro 82m2
- Dílna, (malý sklad) 12m2
Rozloha pozemku: 1207m2, na pozemku je dostatek místa k parkování.

Objekt má široké spektrum využití, od nového a velmi zajímavě pojatého podnikatelského sídla včetně showroomu a skladu a dílny až po využití k soukromým účelům.
Objekt se nachází v klidné oblasti 3km od centra Poděbrad a svojí polohou je nedaleko sjezdu z dálnice D11 - Praha - Hradec Králové.
Součástí prodeje je nezanešené věcné břemeno čapí rodiny, která se každý rok vrací a vychová zde novou generaci čápů :-)
Pro více informací mne kontaktujte.

Celkem: 17 250 000 Kč
ID inzerátu: 7788505
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Choťánky, okres Nymburk
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Sklady
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 692 m2
Zastavěná: 692 m2
Pozemku: 1207 m2
typ: cihlový