nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 1090 m2

Nové sady, Brno, Staré Brno

Inzerát je starší než 6 měsíců!

470 618 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provozní náklady, neplatíte provizi RK

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu exkluzivní kancelářské prostory o výměře 1090 m2 ve 3. a 4. NP, v nově budovaném administrativního objektu v samotném centru Brna. V rámci II. etapy Business Complexu TITANIUM probíhá výstavba budov TOWER boutique a Exclusive house. V 1. NP a 2. NP obou budov se nachází exkluzivní retailové prostory s celoprosklenými výklady do hlavní třídy Nové sady a do parku s bazénem. V dalších podlažích ( 3. NP až 10. NP v budově TOWER boutique a 3. NP až 7. NP v budově Exclusive house) se nachází kancelářské prostory s nádhernými výhledy na historický střed města Brna. Variabilita jednotlivých podlaží obou budov a nejmodernější technologie nabízí možnost flexibilního uspořádání otevřených i uzavřených prostor a jejich maximálně efektivní využitelnost. Propojení podlaží nových budov II. etapy TITANIUM se stávajícími budovami I. etapy TITANIUM nabízí expanzní prostor až 2.500 m2 na podlaží.
Bezproblémové napojení na dálniční tahy Praha, Vídeň, Bratislava, Ostrava. Výjimečnost centra Titanium spočívá především v důsledné orientaci na pohodlí, komfort a celkovou pohodu uživatelů kancelářských prostor. V centru se nachází centrální recepce, kavárna, restaurant, bankovní pobočka, park ve vnitro-bloku objektu.

Výměra jednoho podlaží 545 m2. Flexibilní možnost uspořádání prostor, celo-prosklená fasáda.
Technická specifikace:
Zdvojená podlaha, veškeré komunikační kabely rozvedeny k jednotlivým pracovním místům, žaluzie, klimatizace, zátěžové koberce, otvíratelná okna, vysokorychlostní připojení k internetu.
Jedná se o stavebně dokončené, nezařízené prostory se sociálními zařízeními, 2 x výtah, prostory jsou připraveny k instalaci fit-outu podle potřeb klienta. Předpokládaná doba realizace cca 3 měsíce.

Více informací v RK.
Prohlídky možné po dohodě s uvedeným makléřem.

Celkem: 470 618 Kč
Poznámka k ceně: + provozní náklady, neplatíte provizi rk
ID inzerátu: 7769302
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Nové sady, Brno, Staré Brno
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: C
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Zastavěná: 1090 m2
typ: cihlový
Výtah: ano